In the United States

Teljesnek szánt élménybeszámoló és emlékirat egy 20 éves magyar fiú amerikában tölött éveiről... vagy inkább annak tükrében.

Friss topikok

  • SyRy.the.One: Ó és füstös képekhez ötlet (nemrég készültek) : fc03.deviantart.net/fs70/i/2010/099/2/3/Smoking_by... (2010.04.10. 10:25) Boston
  • Clarissa Dalloway: HANUKA matata!:) és tezzik. ezt meg most neked küldöm,mert kurvavicces,és haszontalan,viszont te r... (2009.12.15. 15:57) este
  • Novan: bocsánat de ez mindennek a teteje, ez a weboldal a pályafutásom végét jelenti, ennél több nem kell... (2009.12.01. 03:03) Pentek
  • Novan: Szia. Örülök hogy írtál mert sokszor nézem a blogot és már rég nem írtál semmit. Gondoltam írok he... (2009.11.27. 09:57) Kepek
  • Szafy42: www.rtlklub.hu/cikk/283622 Hamár az RTL-nél tartunk. Nézegesd. ;) (2009.11.25. 17:37) Szombat este

Linkblog

HTML

Aha

2009.12.16. 03:01 | davidmohai | Szólj hozzá!

Most ulok es nemreg kivettem a :hes just not that into you" filmet, talan, ha nem vag be valami kolosszalis akkor megnezzuk este. romantikus vigjatek. J-el nezem meg. Hehe, de asszem amugy o mar latta.

Hazamenesi ido van lassan, keszulok, meg hangulatvaltasba is belekezdtem, ami automatikus. Keszulok, hogy ujra otthon, a kornyezet, buszok, megallok, emberek, sok minden, meg keves semmi.... nem mondom oszinten hogy varom. mert nem varom. anyukamat megcsokolom, papot megsiratom hogy dejo, hogy meg el, ezek utan megprobaljuk a csakiscsak pillanatrol pillanatra bekovetkezo atmeneti idot jol eltulteni. Vagy inkabb ugy, ahogy az elobb leirtam. Jo lesz, hogy vezetek megint, az nagyon hianyzik, es meglatogatom a Zsofit, meg talalkozom a tesommal, meg a tesommal, meg a tesommal es azzal aki majdnem a tesom. Meg a Szafyek es hatha lesz quimby koncert, amit most sokat hallgatok. Innentol kezdve nemtudom semmilyen zenesznek elhinni, hogy a quimby nem profi, mehetnek a picsaba.
Most meccsezett a Toki, drukkoljunk, hogy nyert-e...

A Clerks 2.-t nezem rakadthanyadszorra, ez az a film, amit ugy tudok megnezni akarhanyszor, hogy mindig ugyanugy elvezem. Meg akkor is, mint pl. most, amikor csak a hatterben megy. Es vannak uj filmjeim, District 9, Batman:Begins, meg mittomen. Olvassatok kritikat.

Jaj, jo itt, sok haver, rengeteg kozoseg, hangos, gyors, es pattogos helyzetek. Szeretem.

Fingom nincs mi van veletek, sokszempontbol nem is erdekel, egy kevesbol meg igen, elni azert eljetek.

Miert nem vezethetek itt? Olyan jo lenne, ha csak akkor be tudnek ulni egy kocsiba, amikor kedvem van. Egzisztenciat kell kialakitanom, hogy sajat eletiranyitas erzese legyen a vilagnak. Olyan olcso kibaszottjo kocsikat lattam, hogy meghalnek ertuk. Lottozni fogok. Aztan meg nyerek. Mer anelkul aze annyira nemjo.
Ugyan milyen lenne,h a egy csomo embert mindenhonna egybezarnank es megneznenk mit csinalnak. Mindenhonnan egyet. Magyaroktol sokat. Hogy mia faszom lenne azzal, ami miatt magyar a magyar ember. Negativumokrol beszelek. Biztos vilag-lover hippi lenne mindenkibol. Vagy esetleg kurvara nem, belehalna a pesszimista kicsinyesseg es vele egyutt az ember is. De igazabol en azt gondolom, hogy mindenkibol elobujik az emberi, sikeres ember, aki segit a tudatos faszon, hogy eljen. Na, ezt kene megtartania mindenkinek. Mindenkit szemelyreszabottan sokk alatt kene tartani, nyomas ala rakni, hogy az osztonei atvegyek az kormanyt. Milyen lenne. es vajon a folyamat, megoldhato e ugy, hogy ne azonositsak tortenelembeli diktaturakra illetve barmire ami emberi szabadsagot korlatozott. De azok mind egy recepte epulo, kategorizalo alkalmazasok voltak, amik talan ezert nem mukodtek. Ez egy talan nem is kezzelfoghato, nem is 3 dimenzios talalmany, ami olyan, mint egy beepitet pszihiater. Egy nonstop terapia. Es, hog yez tudalatall menne, vagy meg akar reklemoznak is, na arrol fingom nincs. Meg tudnek ezen gazdagodni? Nem hiszem, hogy sokaknak volt/van hasonlo otletuk. Akinek van azmeg menjen mar a picsaba.
En annyira kurvajofej vagyok, hogy megerdemlem, hogy ezert garancialisan el legyek latva eletem hatra levo reszere.
Jolvan, sztem filmet nezek, vagy csak dumcsizok, vagy blogot irok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://modawe.blog.hu/api/trackback/id/tr391601263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása