In the United States

Teljesnek szánt élménybeszámoló és emlékirat egy 20 éves magyar fiú amerikában tölött éveiről... vagy inkább annak tükrében.

Friss topikok

  • SyRy.the.One: Ó és füstös képekhez ötlet (nemrég készültek) : fc03.deviantart.net/fs70/i/2010/099/2/3/Smoking_by... (2010.04.10. 10:25) Boston
  • Clarissa Dalloway: HANUKA matata!:) és tezzik. ezt meg most neked küldöm,mert kurvavicces,és haszontalan,viszont te r... (2009.12.15. 15:57) este
  • Novan: bocsánat de ez mindennek a teteje, ez a weboldal a pályafutásom végét jelenti, ennél több nem kell... (2009.12.01. 03:03) Pentek
  • Novan: Szia. Örülök hogy írtál mert sokszor nézem a blogot és már rég nem írtál semmit. Gondoltam írok he... (2009.11.27. 09:57) Kepek
  • Szafy42: www.rtlklub.hu/cikk/283622 Hamár az RTL-nél tartunk. Nézegesd. ;) (2009.11.25. 17:37) Szombat este

Linkblog

HTML

Hétfő

2009.10.13. 08:51 | davidmohai | Szólj hozzá!

Ricky nagyon jól megfogalmazta az Other Side személyiségét. Párhuzamot hozott a kocsma hangulat, a pincérek kinézete, de még durvább dolgok, mint a csak sört felszolgálás (alkohol kategoriában) és a név (második gondolatra érthető) és a mindennel ellentétben, harcban és forradalomban álló anarchizmus között.
De leginkább az volt a lényeg, hogy ez az a hely, ahol a fiatal egyetemisták kibeszélik egymásnak a világmegváltásról kialakított véleményüket. Ezért van csak szendvics és "nem-gyors hirtelen kaja"...Lehet...
Ez Rickyben a jó, hogy rá tud világítani mindennapi dolgokra úgy, hogy utána sokkal jobban érzed magad a dologgal kapcsolatban. Nem gondoltam rá, hogy mekkora szerencse, vagy csak simán mennyire jó, hogy olyan környéken lakom, ahol a 90% egyetemista, és nem éreztem egy olyan légkört, amit azután, hogy ő ezt így kimondta. És igaza van, ez tényleg nagyon jó dolog.

A Valkyrie című háborús filmet nézem Tom Cruissal és egyáltalán nem figyelek rá. A kritikák szerint nem is kéne, de rájöttem, hogy sok kritikus elmehetne a picsába, ha akár csak egy icipici objektivitást elvárt lenne a írásokban. Nem tudom, hogy pl. a Harcosok Klubbját hogy nem lehet imádni. És, hogy miért kell minden társadalomkritikus filmet egy kategória alá venni és a fight club-ot a trainspottinghoz hasonlítani...
De nem is érdekel.


Ricky és Mayumi maradtak ma éjszakára is, elég későn ért véget a Boston körüli utazás engem meg egyáltalán nem zavarnak. Nik hazajött New Yorkból szóval a multiluxus önfelfújó matracom (ami nem az enyém) is itt van már. Mint kiderült elsősorban azért ment, hogy megnézzen egy (mondjuk koncertet) amin levetítették a nemtudom melyik Lord of the Rings-t (esetleg mind a 3-at) és filmzene élőben ment alá. Pénzes gyerek. Megteheti.

Vége a filmnek....jó, mert kurva hangos volt.

Nem tudom, tudjátok-e, de ma itt Colombus Day volt, ami ünnep, szóval holnap hétfői nap lesz megtartva, ami jó, végre 2 hét után lesz Private Instruction órám. 9kor felkelek, hogy tudjak gyakorolni előtte.
 

A mai mászkálás közben szerintem elég sok jó képet csináltam Mayumiról. Tök jó modell. Egyet kettőt alakítgattam lightroomban, ha kész lesznek, fent lesznek flickr-n.
Petert is felhívtam (a fotózásról jut eszembe), tegnap, vagy szombaton volt a lánya esküvője Aspenben..nagyon remélem, hogy nem csak a south park rész miatt jut ez a város eszembe és tényleg itt volt..
Sokan emlegették a North End-et, mint a legjobb városrészt mászkálásra, aminek nemtudom, mennyi valóságalapja van, mert ott is csak étterem és bolt van. Kicsit tényleg aranyosabb környezetben, de én csalódtam.

Holnap...


 

A bejegyzés trackback címe:

https://modawe.blog.hu/api/trackback/id/tr31446816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása